Appartement huren Amsterdam

Een appartement huren in Amsterdam? De vraag is vaak groter dan het aanbod. Maar als je een appartement of studio te pakken krijgt, woon je wel in de hoofdstad van Nederland. Woon je in het bruisende deel van de stad, dan is er elke dag wat te beleven. Huur je in het rustige deel van Amsterdam, dan heb je alles bij de hand om de dag in te vullen.

Wonen in Amsterdam is erg duur. Dat geldt zeker voor de huurprijzen van appartementen en studio’s. Een appartement in Amsterdam is ruim 2000 euro per maand voor maar 150 vierkante meter. Toch zijn er mogelijkheden om goedkoper te wonen.

Zorg dat je een goede fiets hebt en je bent binnen een kwartier in het centrum, je betaalt slechts 600 euro. Maar hoe kom je nou aan een appartement in Amsterdam? Ze zijn erg moeilijk te vinden.

Kijk ons actuele aanbod appartementen en er zal in loop van tijd absoluut iets voor je bij zitten! Schrijf je gratis in en reageer!
Kameramsterdam.com heeft naast appartementen ook een groot aanbod huurwoningen en kamers voor studenten in Amsterdam.

Populaire wijken zijn: Centrum, Pijp, Jordaan, Oud-Zuid, Vondelbuurt, Watergraafsmeer, Indische Buurt, Rivierenbuurt, West en Dapperbuurt.
Populaire straten zijn: Herengracht, Prinsebgracht, Westerstraat, Rozenstraat, Keizersgracht, Utrechtsestraat, Overtoom, Staalstraat, Amsteldijk.

Een greep uit onze selectie huurwoningen in Amsterdam!